EAT PLAZA

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 284 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eat Plaza. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 8:26 Burger koud , patat koud, ijsje wel lekker
9 jan 2024 om 20:18 Na een wachttijd van maar liefst 2 uur, waarbij elke keer werd beloofd dat mijn bestelling binnen 10/15 minuten zou arriveren, na contact werd mij verteld dat ik niet moet janken en wachten pizza werd ijskoud om 5uur in de ochtend geleverd!
7 jan 2024 om 11:10 Eten kwam redelijk laat en alles was koud
7 jan 2024 om 1:36 Tasty döner kapsalon and the sandwiches also fresh and good. Arrived warm and delivered quickly. enjoyed the food!
6 jan 2024 om 5:36 The food whas cold and i had too wait for adleast 2 hours for it came the only good this about it whas my red bull. Just to compare how bad it whas
4 jan 2024 om 15:52 Nooit aangekomen geld ook nog niet terug Kregen na 1 uur en 30 min pas te horen
4 jan 2024 om 6:57 Getracht bestelling telefonisch te annuleren daar ik 2 uur zat te wachten en niets had gekregen. Dame aan de lijn schold mij uit en gooide de hoorn erop. Bezorger belt om 2:00 mijn buren wakker. Ik sliep al. Dubbel asociaal op deze manier.
27 dec 2023 om 23:54 Essen war in Ordnung, nichts besonderes. Lieferzeit sehr lange aber aufgrund der Entfernung in Ordnung. Deshalb war das Essen leider auch nicht mehr heiß.
27 dec 2023 om 19:05 Eten werd op verkeerde plek bezorgd. Geen eten wel geld kwijt en niet normaal te woord gestaan. Fijne avond.
23 dec 2023 om 9:01 Its was a good experience
23 dec 2023 om 0:24 Lekker eten
15 dec 2023 om 19:09 Patat was koud en zag er vies uit. Het zakje was gedeeltelijk open. Ik heb de patat direct in de prullenbak gegooid. Doner broodje was okay alleen het brood zelf was iets taai. Ik zal hier niet meer bestellen.